Logo for Mamma Pizza Osteria di Mare, featuring a crab icon in white against a black, textured background.

Mamma Pizza Osteria di Mare

Osteria di Mare ble født på slutten av 2022 ut fra vårt ønske om å dele vår sjømatkultur og minner fra fortiden med Norge.

Vika, Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo

Åpningstider

Mandag – Fredag

11:00 – 22:00

Lørdag – Søndag

12:00 – 22:00

Kjøkkenet er åpent til 21:30


Kontakt:

booking.vika@mammapizza.no

+47 404 03 733

Åpningstider

Mandag – Fredag

11:00 – 22:00

Lørdag – Søndag

12:00 – 22:00

Kjøkkenet er åpent til 21:30

*Bare en påminnelse: Alle uteserveringer er kun for drop-in – ingen reservasjon nødvendig for å sikre seg plass!

Chef Luca holding a stack of layered sandwiches, inspecting them intently. Dark clothing, warm setting.

Smak av Italia i Oslo: vi introduserer Osteria!

Osteria er et tradisjonelt italiensk konsept som går utover bare en restaurant.


Det er et varmt og innbydende sted, som et koselig nabolagsmøtested, hvor du kan nyte deilig, enkel italiensk mat. Se for deg en vennlig atmosfære med fokus på ferske, sesongbaserte ingredienser, akkurat som du kan finne på de familiedrevne stedene vi vokste opp med i Italia.

Menyer

Vår meny er satt sammen for å gi deg den autentiske opplevelsen av Italia – fra klassiske pizzaer stekt på steinbunn til ferske pastaretter og småretter. Utforsk menyen, og finn din nye favoritt.


Take away

Pizza with spiral of white sauce, ground meat, basil, and charred crust, on a blue plate.

Her på vår Osteria kan du forvente:


Uformell og avslappet setting

Tenk mindre hvite duker og mer varm belysning og komfortable sitteplasser.


Mindre, kuratert meny

Vi tror på å tilby et utvalg av våre beste retter, tilberedt med omhu, snarere enn en overveldende liste.

Map of Italy with wine grape names labeled across the country.

Fokus på deilig, hjemmelaget mat

Vi bruker ferske, sesongbaserte ingredienser for å lage klassiske italienske retter med fokus på enkelhet og smak.


Perfekt for å dele

Mange av rettene våre er perfekte å dele med venner og familie, og skaper en sosial spiseopplevelse.